Redovna linija Niš-Bazel

Regionalne vesti - Ponedeljak 29.06.2015 - 16:59

Mađarska niskotarifna aviokompanija "Viz er" (Vizz Air) uspostaviće danas redovnu avionsku liniju između Niša i švajcarskog grada Bazela.

foto: aerotravel.rs foto: aerotravel.rs
 
Avioni te kompanije sleteće na niški aerodrom "Konstantin Veliki" u 18,35 sati, a poleteće ka Bazelu pola sata kasnije. "Viz er" iz Niša već leti za švedski grad Malme,  od 25. juna ove godone. .
 
U preduzeću "Aerodrom Niš" podsećaju da će  avion mađarske kompanije  "erbas B320" sa 180 mesta, tokom letnjeg reda letenja, leteti do Malmea utorkom, četvrtkom i subotom, a do Bazela ponedeljkom i petkom.
 
"Viz er" je, podsećaju na niškom aerodromu, omogućio kupovinu karata na pomenutim linijama i tokom zimskog reda letenja koji počinje 30. oktobra ove godine, a završava se 25. marta 2016.godine.
 
Tokom zimske sezone mađarska kompanija leteće do Malmea utorkom i subotom, a do Bazela ponedeljkom i petkom.
 
"Viz er" je za letove iz Niša putnicima ponudio veoma povoljne cene karata, tako da je početna cena karte na letu do Malmea iznosila 1.700 dinara, a do Bazela 2.300 dinara.
Beta

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: