Romantika živi: prosidba u Nišu

Regionalne vesti - Utorak 17.11.2015 - 14:58

Dvadesettrogodišnji Nišlija Nenad Seferović (23) izmamio je svojoj budućoj nevesti Jovani Krstić (21) suze radosnice kada je kleknuo ispred niške Tvrđave, pružio prsten i upitao je da se uda za njega.

Mlade u Nišu zahvatio talas romantike; Foto: YouTube printscreen Mlade u Nišu zahvatio talas romantike; Foto: YouTube printscreen

Jovana je šetala sa kumom, ništa ne sluteći, kada se iznenada na Tvrđavi pojavio transparent: “Jedina vrediš, udaj se za mene”.

- Slutila sam da se nešto dešava, ali nisam znala šta.

Kada sam videla transparent, istog trena na sred mosta stao je “be-em-ve” iz kojeg je izašao Nenad sa cvećem.

Kleknuo je i pitao me da se udam za njega.

Trudila sam se da zadržim suze radosnice dok sam izgovarala “da”, ali mi nije uspelo. Priredio mi je trenutak za nezaborav - priznaje Jovana.

Nenad kaže da je želeo da izabranicu svog srca zaprosi na njen rođendan i tako joj taj trenutak učini još romatničnijim.

- Zabavljamo se šest godina, a čekamo i bebu tako da sam želeo da prosidba bude zaista posebna.

Krajem novembra ćemo našu ljubav krunisati venčanjem.

Ostala su mi još tri ispita da završim turizam i hotelijerstvo, pa palniram da ih dam do maja, kada će na svet doći naša beba - kaže Nenad.
 
Mladi u Nišu sve češće se odlučuju da izabranice svog srca zaprose na što romantičniji način.

Ovogodišnju “sezonu” otvorio je Miloš Veličković (33) iz Bojnika koji je zaprosio je svoju devojku Anu Tričković (19) iz Niša na Nišavskom keju, dok je Nikola Tomić (25) iz Jasenice kod Žitorađe 2. novembra zaprosio devojku Danijelu Zekirović (27) iz Gornjeg Međurova kod Niša - ni manje ni više nego pred publikom na sceni Narodnog pozorišta u Nišu!
 

Blic, Kurir, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: