Serijski ubica pasa hara Leskovcem

Regionalne vesti - Četvrtak 22.06.2017 - 13:44

Još nekoliko vlasničkih pasa koliko i lutalica potrovano je u poslednja dva dana u Ohridskom naselju u Leskovcu, potvrđeno je Jugmedii.

Meštani se plaše da je reč o serijskom trovaču pasa FOTO: OK Radio/ilustracija Meštani se plaše da je reč o serijskom trovaču pasa FOTO: OK Radio/ilustracija

Ljubitelji životinja smatraju da situacija već postaje alarmantna.

„Strašno je to što su tog čoveka pojedini ljudi i videli i svi opisuju jednu te istu osobu, ali im on uvek utekne.

Otrov koji baca deluje jako brzo i psi uginu bukvalno dva do tri minuta nakon što pojedu zatrovanu hranu“, tvrdi  zaštitarka životinja Dana Dal Fara.

Desetak vlasničkih pasa otrovano je u Ohridskom i naselju Zele Veljkovićkao i u  Uici Nikole Skobaljića, a zatrovani parčići hrane primećeni su i u Radanskoj ulici.

Zaštitari životinja tvrde da već godinama muče muku da pronađu počinioce, ali do sada, tvrde, ni jedna osoba nije uhapšena zbog ovog krivičnog dela.

„Monstrume prijavljujemo barem jednom mesečno. Sve krivične prijave podnete su protiv NN lica. Oni haraju gradom, a nadležni nikako da ih uhvate.

Ono čega se plašimo da je sada u pitanju jedan bolestan um koji serijski truje i ubija pse“, ogorčena je Dal Fara.

Masovni trovač pasa ne truje samo lutalice već i vlasničke pse, bacajući zatrovanu hranu preko kapije, ukoliko u dvorištu uoči vašeg ljubimca.

Jugmedia, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: