Sin pevačice pretučen u školi

Regionalne vesti - Petak 20.11.2015 - 14:00

Mom detetu su pocepana usta, oko mu je krvavo i ima strahovite traume, rekla je Aleksandra Dimitrijević.

Škola pokušal da zataškaju slučaj; Foto:Facebook/Istorijski Arhiv Leskovac Škola pokušal da zataškaju slučaj; Foto:Facebook/Istorijski Arhiv Leskovac

V. D. (12), sina Aleksandre Dimitrijević, finalistkinje „Pinkovih zvezda“, prebila je starija učenica u hodniku Osnovne škole „Josif Kostić“ u Leskovcu.

Majka dečaka podnela je krivičnu prijavu protiv rukovodstva škole.

- Mom detetu su pocepana usta, oko mu je krvavo i ima strahovite traume.

Moj sin koji je romske nacionalnosti konstantno trpi diskriminaciju po rasnoj osnovi.


Nastavnici i školski psiholog pokušali su da zataškaju ceo slučaj.

Učenica koja ga je pretukla pljunula me je u lice kad sam ušla na čas nemačkog jezika i pitala je zašto je krvnički pretukla mog sina - priča očajna Aleksandra i dodaje da je razočarana ponašanjem u školi jer su joj savetovali da odvede dete kod lekara i da laže da je palo niz stepenice.

Niko od nadležnih, od školskog psihologa do razrednog starešine, nije bio dostupan za novinare, samo je direktor škole Ilija Ðorđević rekao da je policija zabranila da daje izjave.

- Školske kamere zabeležile su incident koji je majka dečaka napravila, a najverovatnije i tuču u hodniku.

Sve je urađeno po protokolu Tima za bezbednost dece, koji su uzeli izjave od svih učenika i nastavnika koji su prisustvovali incidentu - poručio je direktor škole.

Kurir, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: