Sindikalac protestuje ispred suda

Regionalne vesti - Ponedeljak 31.03.2014 - 17:35

Bivši predsednik Samostalnog sindikata „Nisala“, Dragan Marinković, razapeo je šator ispred zgrade Apelacionog suda u Nišu protestujući jer još nije dobio presude za sporove koje vodi protiv fabrike u kojoj je radio.

Sindikalac protestuje ispred suda u šatoru (Foto: JuGmedia) Sindikalac protestuje ispred suda u šatoru (Foto: JuGmedia)
Marinković tvrdi da je na Osnovnom sudu dobio „Nisal“ za dugovanja za prekovremeni i smenski rad, kao i za razliku u plati jer je dve i po godine radio kao nekvalifikovani radnika iako ima završenu srednju školu, ali  još čeka presude Apelacionog suda.
 
„Obećali su mi da ću presude dobiti prošlog četvrtka, međutim nisam ih još dobio. Primoran sam da na ovaj način izvršim pritisak na sud da brže radi. “, rekao je Marinković.
 
On je dodao da njegov slučaj nije usamljen i da još desetak bivših radnika „Nisala“ sa nestrpljenjem očekuje presude Apelacionog suda jer bez njih ne mogu da naplate dugovanja.
 
JuGmedia, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: