Sportska nadmetanja grčkih i niških studenata u Čairu

Regionalne vesti - Utorak 26.05.2015 - 11:51

Košarkaškim i odbojkaškim utakmicama u hali Čair između grčkih i niških studenata Univerzitet u Nišu će upotpuniti obeležavanje 50 godina postojanja.

Foto: Južne vesti Foto: Južne vesti

Ovih dana gosti Univerzitetskog sportskog saveza Niša biće studenti Univerziteta u Volosu, a planirano je da u sredu 27. maja i četvrtak 28. maja budu odigrane utakmice u muškoj košarci i ženskoj odbojci.

U velikoj sali hale Čair studenti će od 13 do 16 sati igrati košarku, a ekipe će činiti grčki studenti, studenti Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja iz Niša i dve ekipe studenata sa drugih fakulteta Univerziteta u Nišu.

Iste ekipe u istom terminu biće i u konkurenciji dama koje će u maloj sali igrati odbojku.

Ovo je početak buduće saradnje u okviru koje bismo u narednom periodu organizovali najmanje dva puta godišnje ovakva takmičenja u različitim sportovima, u Nišu i Volosu - kažu u Univerzitetskom sportskom savezu Niša.

U sredu će biti odigrane polufinalne utakmice, a dan kasnije i mečevi za treće mesto i finala.

Autor Ljubica Stojanović Južne vesti

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: