Stavile sliku sa polugolom pacijentkinjom na Fejs

Regionalne vesti - Četvrtak 09.10.2014 - 23:57

Doktorke u bolnici u Prokuplju postavile sun a Fejsbuk profil fotografiju na kojoj se vide njih dve i polugola pacijentkinja na ginekološkom prgledu u pozadini.

Sporna fotografija Sporna fotografija
Jedna od lekarki Sanja Stanojević Dikić potvrdila je da je slika na njenom profile, ali da ne zna kako je dospela na tu društvenu mrežu. 
 
- Zaista ne znam ko je izbacio ovu sliku bez mog znanja na moj profil i kako mi je profil hakovan. I ja sam se iznenadila kada sam je videla - kazala je Stanojević Dikić i dodala da je fotografija napravljena ranije u porodilištu u  Nišu.
 
Direktor niškog Kliničkog centra Zoran Radovanović rekao je da je zaprepašćen fotografijom i da će tražiti kazne.
 
- Tražiću da se dokorki koja je još uvek na specijalizaciji, odmah prekine staž. Što se tiče druge doktorke koja je završila specijalizaciju u Nišu i vratila se u Prokuplje, uputiću dopis direktoru Bolnice sa zahtevom da se kazni zbog ovog postupka jer je ovo bruka za lekarsku profesiju – rekao je Radovanović.
 
Južne vesti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: