Stravičan sudar, poginuo motociklista

Regionalne vesti - Četvrtak 24.09.2015 - 12:49

Oko ponoći, na ulazu u Prokuplje kod Osnovne škole „9. oktobar“ u sudaru motocikla i automobila, u teškoj saobraćajnoj nezgodi vozač motocikla Stefan Lj. (23) iz sela Bele Vode kod Prokuplja nastradao je na licu mesta.

Vozač automobila sa teškim telesnim povredama zbrinut u bolnici. Foto: Ljubiša Mitić Vozač automobila sa teškim telesnim povredama zbrinut u bolnici. Foto: Ljubiša Mitić
Vozač automobila, godinu dana mlađi Petar M. zadobio je nejverovatnije teške telesne povrede i on je kolima Hitne službe prokupačkog Doma zdravlja prvezen na Odeljenje hirurgije, gde je u toku dijagnostika zadobijenih povreda. 
 
Prema nezvaničnim informacijama, do nezgode je došlo kada je iz još uvek neutvrđenih razloga vozač motocikla koji se kretao iz pravca Prokuplja ka Nišu, samo nekoliko desetina metara od jedinog semafora u gradu, udario u crveni automobil marke „opel calibra“.
 
U stravičnom sudaru na licu mesta je nastradao nesrećni mladić na motoru. Saznajemo i da su na licu mesta intervenisale dve ekipe Hitne službe, ali su kod Stefana mogli samo da konstatuju smrt, dok je vozač automobila Petar, nakon ukazane prve lekarske pomoći prevežen u Opštu bolnicu „dr Aleksa Savić“.
 
Vozač u automobila je bio sam u kolima u trenutku nesreće. Policija je obavila uviđaj i više detalja o ovom nezapamćenom sudaru u Prokuplju sa smrtnim ishodom, znaće se tokom dana. 
Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: