Teška saobraćajka kod Niša

Regionalne vesti - Petak 19.06.2015 - 08:49

Dve osobe su poginule, a jedna je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se oko 7.15 dogodila na međunarodnom putu Niš–Pirot kod sela Crnoklište, javlja RTS.

foto: Tanjug foto: Tanjug
Na licu mesta stradali su turski državljani, muškarac K. H. S. (1952) i žena I. F. (1962).
 
Nesreća se dogodila kada je vozač "golfa", turskih registarskih oznaka, krenuo u preticanje i direktno udario u kamion, koji se kretao iz pravca Niša ka Pirotu, naveli su očevici.
 
Tom prilikom, na licu mesta poginuli su vozač "golfa" 63-godišnji K. H. S., državljanin Turske, i njegova saputnica 48-godišnja I. F. 
 
Lekari Hitne pomoći, koji su odmah došli na lice mesta, mogli su samo da konstatuju smrt. 
 
Vozač kamiona Nebojša Jovanović, iz Niša, zadobio je lakšu povredu ruke. On kaže da je vozač "golfa" iznenada započeo preticanje, prešao na suprotnu stranu i u punoj brzini udario u njegov kamion. Jovanović dodaje da u tom trenutku nikako nije mogao da izbegne sudar. 
 
Prilikom udesa, jedno dostavno vozilo, kako bi izbeglo sudar, sletelo je s puta. Putnici nisu povređeni. 
 
Dejan Ristić, zamenik osnovnog tužioca u Pirotu, rekao je da se uzroci nesreće istražuju, ali da je evidentno da se sudar dogodio u traci kojom se kretao kamion.
RTS

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: