Traže smenu predsednika Skupštine

Regionalne vesti - Četvrtak 09.04.2015 - 10:17

Zahtev za smenu predsednika Supštine grada Leskovca Živojina Stefanovića na inicijativu SPS-a, stranke koju je on nedavno napustio, podnelo je 25 od 75 odbornika.

foto: Blic/M.Ivanovic foto: Blic/M.Ivanovic
Pored četvoro odbornika te stranke, zahtev koji je predat na pisarnici, potpisala su i po četiri odbornika Jedinstvene Srbije, Aktivne Srbije i Socijaldemokratske partije Srbije, zatim tri odbornika PUPS-a, po jedan SNS, PSS i jedan nezavisni odbornik.
 
Za tu funkciju predložen je Dušan Cvetković Lešnjak, kadar SPS, čiji funkcioneri nisu hteli da komentarišu zahtev za smenu dojučerašnjeg vođe i partijskog druga.
 
Živojin Stefanović je jedan od osnivača Socijalističke partije Srbije, a na čelu leskovačkog ogranka bio je do jesenas kada je centrala raspustila Gradski odbor i imenovala poverenika.
 
Stefanović, o čijoj smeni će se raspravljati na narednoj gradskoj skupštini, nedavno je osnovao Udruženje građana Liga za Leskovac.
Stefanović se nije javljao na naše pozive.
Blic

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: