Tuča socijalista u Prokuplju

Regionalne vesti - Sreda 02.04.2014 - 12:59

Članica odbora SPS-a u Prokuplju, Radica Novaković završila je u bolnici posle fizičkog obračuna članova te partije u stranačkim prostorijama.

SPS-ovci se potukli međusobno; Članica odbora povređena SPS-ovci se potukli međusobno; Članica odbora povređena
Policija je intervenisala po pozivu Novakovićeve, koja tvrdi da su je napala desetorica mladića iz stranke predvođena predsednikom Okružnog odbora Oliverom i kandidatom za poslanika Batom Radoševićem. 
 
Potpredsednik SPS-a Ljubiša Blagotić rekao je da je do svađe i tuče došlo tokom neformalnog sastanka kada je grupa članova iskoristila odsustvo rukovodilaca, u želji da preuzme vlast u Opštinskom odboru. 
 
Kako on tvrdi, do razmirica i podela u stranci došlo je nakon pisanja medija o brojnim zloupotrebama člana Glavnog i Izvršnog odbora SPS-a Dejana Milovanovića, delegiranog iz Prokuplja koji je i jedan od direktora JAT-a. 
 
Napadnuta članica SPS-a rekla je da je o svemu obavestila Glavni odbor stranke i više instance kao i da će protiv onih koji su je vređali i maltretirali podneti krivične prijave. 
 
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: