U stanu držao osam kilograma marihuane

Regionalne vesti - Nedelja 11.10.2015 - 14:36

Niška policija uhapsila je dvadesetpetogodišnjeg mladića u čijem je stanu pronašla osam kilograma sirove marihuane i 200 semenki kanabisa, saopšteno je danas.

Policija sprovela akciju na suzbijanju svih vidova kriminaliteta; Foto: Getty Images Policija sprovela akciju na suzbijanju svih vidova kriminaliteta; Foto: Getty Images

U saopštenju se navodi da će protiv njega biti podneta krivična prijava zbog posedovanja droge.

 

Pripadnici MUP-a Srbije u Nišu su, u toku vikenda, sproveli akciju na suzbijanju svih vidova kriminaliteta i tom prilikom uhapsili jednu osobu, kontrolisali 227 lica, 27 putničkih vozila i 53 ugostiteljska objekta.

 

Policija je uhapsila D.Đ. (30) iz Niša zbog prodaje droge.

Prilikom legitimisanja i kontrole D.Đ. je pokušao da pobegne i tom prilikom odbacio dva paketa sa oko osam grama sintetičke droge.

Osumnjičenom je Viši sud u Nišu odredio pritvor u trajanju do 30 dana.

Pretresom putničkih vozila u Nišu policija je pronašla dva paketa sa izvesnom količinom marihuane i špric sa iglom u kome se nalazila supstanca za koju se sumnja da je heroin.

U toku akcije, policija je alkotestirala 2.606 vozača i zbog vožnje pod dejstvom alkohola na trežnjenju zadržala sedam vozača, od kojih je jedan imao 3,12 promila akohola u krvi.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: