Ubici iz ljubavne sobe novo suđenje

Regionalne vesti - Sreda 25.11.2015 - 15:38

Apelacioni sud u Nišu usvojio je žalbu Ivana Milovanovića (37) na presudu kojom je osuđen na 30 godina zatvora zbog ubistva bivše supruge Bojane Bačević (27) i naložio ponovno suđenje.

Apelacioni sud prihvatio žalbu; Foto: ni.ap.sud.rs Apelacioni sud prihvatio žalbu; Foto: ni.ap.sud.rs

Milovanovićev branilac je u žalbi tvrdio da njegov zločin ne predstavlja teško ubistvo, već obično, za koje je zaprećena maksimalna kazna od 15 godina, što je Apelacioni sud prihvatio.

Istovremeno, odbačena je žalba Višeg tužilaštva, koje je tražilo 40 godina zatvora.

Milovanović, koji je izdržavao kaznu od tri godine i deset meseci zbog dilovanja
narkotika, u pismu bivšoj supruzi Bojani Bačević (27) zakleo se u ćerku da je neće napasti i pozvao je u posetu.

Nesrećna žena mu je poverovala, i to je platila glavom.

Ivan je 21. avgusta 2014. u takozvanoj ljubavnoj sobi niškog zatvora zadavio Bojanu, a posle zločina rekao je da ju je ubio jer je nameravala da njihovu osmogodišnju ćerku odvede u inostranstvo.

Viši sud ga je osudio na 30 godina zatvora zbog teškog ubistva jer je reč o ubistvu člana porodice kog je ubica prethodno zlostavljao.

Međutim, Apelacioni sud našao je da nema osnova za ovakvu kvalifikaciju dela, jer je između zlostavljanja i ubistva prošao duži vremenski period.

Niške vesti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: