Uhapšen zbog krađe mobilnih telefona

Regionalne vesti - Ponedeljak 22.06.2015 - 16:31

Niška policija uhapsila je D.D. (34) iz tog grada zbog toga što je iz jedne radnje za prodaju mobilnih telefona i kompjuterske opreme ukrao više telefona ukupne vrednosti oko 400.000 dinara, saopšteno je danas.

Foto Akter Foto Akter

U saopštenju se navodi da policija sumnjiči uhapšenog da je 21. juna u večernjim satima polomio izlog radnje i ukrao mobilne telefone, a pretresom njegovog stana policija je pronašla jedan broj ukradenih telefona.

Njemu je određeno zaržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu za tešku krađu, biti sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

U saopštenju se dodaje da je niška policija nastavila sa akcijom suzbijanja svih vidova kriminaliteta, i da je u toku jučerašnjeg dana i noći legitimisano 637 ljudi, kontrolisano je 175 putničkih vozila i 42 ugostiteljska objekta.

Policija je juče protiv jedne osobe podnela krivičnu prijavu jer je posle narušavanja javnog reda i mira u autobusu napala policajca, a protiv tri osobe su podnete prekrašajne prijave jer su u njihovim automobilima pronađena tri noža i dve metalne palice.

Tokom minulog vikenda u Nišu su uhapšene ukupno tri osobe i pronađena je osoba za kojom je bila raspisana poternica.

Alkotestirano je 2.670 vozača, a zbog vožnje pod dejstvom alkohola na trežnjenju je zadržano pet vozača.

Akter

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: