Uhapšen zbog obljube ćerke

Regionalne vesti - Četvrtak 07.08.2014 - 08:45

Nišlija G.V. (55) uhapšen je zbog sumnje da je četvorogodišnju vanbračnu ćerku dodirivao po polnom organu.

Uhapšen Nišlija zbog obljube nemoćnog lica Uhapšen Nišlija zbog obljube nemoćnog lica

Seksualno zlostavljanje za koje se sumnjiči desilo se još 28.maja ali je hapšenje usledilo tek pošto su obavljena dvomesečna sudsko medicinska i psihijatrijska veštačenja.

Slučaj obljube nad detetom policiji je prijavila majka deteta koja je sa osumnjičenim G.V. u višegodišnjoj vanbračnoj vezi. Toga dana G.V. je odveo dete svojoj kući posle obdaništa.

- Budući da žive odvojeno o detetu su se starali zajedno. Majka je bila na poslu pa je devojčicu iz vrtića uzeo otac i doveo je svojoj kući. Kada se dete uveče vratilo majci, požalilo se na bolove u polnom organu. Nakon što je majci ispričala da ju je otac dodirivao u tom delu, ona da je sutradan prijavila policiji, kaže za naš list sagovornik blizak istrazi.

No, samo prijava majke nije bila dovoljna da bi G.V. bio uhapšen.

Naložena su veštačenja kako bi se obezbedili dokazi pa su posle dva meseca G.V. stavljene lisice na ruke.

- Bez veštačenja nije bilo moguće uhapsiti osumnjičenog. Po okončanju sudskih i psihijatrijskih veštačenja nalazi su ukazali da postoji sumnja da se krivično delo desilo.

No, osumnjičeni je posle privođenja odbacio optužbe pravdajući se da mu žena sve „pakuje“ jer već duže vremena pokušava da raskine sa njim.

Osumnjičeni se branio da sumnja da njegova žena ima paralelnu ljubavnu vezu zbog čega se odlučila da ga na ovaj način spreči da sudski dobije dete, kaže naš sagovornik.

Međutim, po nalogu Višeg javnog tužioca G.V. je određen pritvor do 48 časova zbog sumnje da je počinio krivično delo obljuba nad nemoćnim licem.

OK RADIO, Blic

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: