Uhapšena dva nasilnika

Regionalne vesti - Četvrtak 17.09.2015 - 13:33

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju uhapsili su M.Đ (49) iz okoline Prokuplja, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici.

U dva odvojena slučaja uhapšeni počinili nasilje u porodici. Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock U dva odvojena slučaja uhapšeni počinili nasilje u porodici. Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Sumnja se da je M. Đ. u porodičnoj kući, fizički napao suprugu nanevši joj povrede. Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti sproveden osnovnom javnom tužiocu u Prokuplju.
 
U drugom odvojenom slučaju policija je odredila meru zadržavanja do 48 sati četrdesttrogodišnjem muškarcu iz okoline Žitorađe zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici.

I u ovom slučaju sumnja se da je osumnjičeni u porodičnoj kući fizički napao svoju suprugu nanevši joj lake telesne povrede.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: