Uhapšeni prevaranti koji su varali ljude na internetu

Regionalne vesti - Sreda 16.09.2015 - 13:57

Policajci su uhapsili D. M. (1978) i L. M. (1986) iz okoline Niša zbog osnovane sumnje da su putem interneta izvršili više krivičnih dela prevare oštetivši tako preko 450 građana Srbije.

Uhapšeni oštetili preko 450 građana Srbije Uhapšeni oštetili preko 450 građana Srbije

Policijska uprava Zaječar potvrdila je da su uhapšeni prevaranti koji su putem  sajta “Polovni automobili” varali kupce polovnih vozila.

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova iz Knjaževca uhapsili su D. M. (1978) i L. M. (1986) iz okoline Niša zbog osnovane sumnje da su putem interneta izvršili više krivičnih dela prevare oštetivši tako preko 450 građana Srbije.

Osumnjičeni se terete da su, od 25. maja do 17. juna ove godine, u nameri da sebi pribave protivpravnu imovinsku korist, putem ovog sajta oglašavali prodaju putničkih motornih vozila.

Sumnja se da su od kupaca, kao garanciju da zadrže vozilo do njihovog dolaska, tražili uplatu od 1.200 do 3.600 dinara poštanskom uslugom “post net”.

Novac je podizan ukradenom i falsifikovanom ličnom kartom, koja je pronađena prilikom pregleda jednog od osumnjičenih. Nakon zadržavanja od 48 sati u pritvoru, osumnjičeni su pušteni da se brane sa slobode.

Telegraf, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: