UMALO TRAGEDIJA Obrušila se fasada terase u pešačkoj ulici u Prokuplju

Regionalne vesti - Sreda 09.09.2015 - 12:01

Samo zahvaljujući velikoj sreći niko nije povređen kada se u glavnoj pešačkoj ulici u Prokuplju obrušio deo fasade sa terase.

Niko od prolaznika nije povređen. Foto: Lj. Minić Niko od prolaznika nije povređen. Foto: Lj. Minić

Zaposlene radnice u prodavnici sportske opreme iznad koje je terasa sa koje se obrušio malter, kažu da su ostale skamenjene kada se čuo prasak.

- Prvo smo pomislile da su kutije u magacinu popadale, ali kada smo izašli napolje imale smo šta da vidimo. Prava je sreća da niko nije prolazio u tom trenutku, jer bi sigurno bio povređen - kaže Dragana Gajić, radnica u podavnici ispred čijeg ulaza se obrušio plafon. Inače, jak udarac su čuli i gosti obližnjeg kafića koji su odmah istrčali da vide šta se dešava.
 
- Pomislio sam da je neko kolima udario u zid. Čulo se stvarno jako. Prava je sreća da je ovaj deo ulice prilično prometan, niko nije prolazio u tom trenutku jer bi beton koji je pao sa visine od oko četiri metara sigurno nekog povredio - kaže gost kafića i očevidac nesvakidašnjeg događaja.

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: