Vozaču šlepera koji je smrskao audi ZABRANJENO DA NAPUSTI NIŠ

Regionalne vesti - Ponedeljak 03.08.2015 - 20:59

Zabrane koje je dobio vozač šlepera iz Austrije Valter Š., donesene su na predlog osnovnog javnog tužioca u Nišu.

Braća Đokić se oporavljaju. FOTO: OK Radio/A.Stojkovic Braća Đokić se oporavljaju. FOTO: OK Radio/A.Stojkovic

Valteru Š., vozaču kamiona iz Austrije koje je bukvalno pokosio “audi” kod naplatne rampe “Nais”, i tom prilikom povredio dva brata Đukić, oduzeti su pasoš i vozačka dozvola, a zabranjen mu je i izlazak iz Niša.

– Posle saslušanja osumnjičenog zamenik osnovnog javnog tužioca predložio je sudiji za prethodni postupak da izrekne meru zabrane napuštanja boravišta. Sudija je prihvatio tu meru, ali je odlučio i da osumnjičenom bude oduzeta putna isprava i vozačka dozvola – rekao je portparol Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, Jelena Vranković za Blic.

Podsetimo, Nedeljko Đukić (21) iz Austrije je u noći između subote i nedelje teško povređen u saobraćajnoj nesreći, a iako se nalazi u veoma teškom stanju, ali je u stabilnom stanju.

– Pacijent je na aparatu za disanje, a ima povredu glave, serijsku frakturu rebara, prelome nogu. Njegovo zdravstveno stanje je veoma ozbiljno jer je u toj saobraćajnoj nesreći zadobio povrede opasne po život – ispričao je direktor Klinike za kardiohirurgiju i transplatacionu hirurgiju dr Dragan Milić.

On je dodao i da se njegov rođeni brat Neven (18) oporavlja na Klinici za ortopediju i traumatologiju

Telegraf, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: