Wizz Air neće u Niš

Regionalne vesti - Subota 02.08.2014 - 11:04

Lou-kost kompanija Viz Er objavila je da njihov dolazak na aerodrom "Konstantin veliki" u Nišu zavisi od njihovog prisustva na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu.

(Foto: quickiwiki.com) (Foto: quickiwiki.com)
Predstavnik za medije Viz Era Danijel de Karvaljo izjavio je da ta aviokompanija u svakom trenutku procenjuje 20 do 30 aerodroma za širenje saobraćaja .
 
- Širenje saobraćaja na niški aerodrom zavisiće od našeg stalnog prisustva u Beogradu, koje je dovedeno u pitanje ove godine kada smo prepolovili kapacitete usled značajnog povećanja aerodromskih troškova - izjavio je Karvaljo za sajt aviokarta.net.
 
Povećanje troškova, kako dodaje, "ne samo da urušava naše planove rasta u Srbiji već podriva i poverenje u posvećenost Srbije razvoju niskobudžetnog aviosaobraćaja“.
 
Ministarka Zorana Mihajlović najavila je početkom nedelje da će Vlada Srbije pomoći aerodromu "Konstatin Veliki" u Nišu da postane stecište niskotarifnih aviokompanija.
 
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: