Zaprašivanje protiv komaraca ekološkim preparatom

Regionalne vesti - Subota 23.05.2015 - 16:11

Nakon prvog larvicidnog tretmana protiv komaraca koji je obavljen krajem aprila i tretmana protiv odraslih jedinki, od 25. do 27. maja u Nišu i okolini biće obavljen drugi larvicidni tretman suzbijanja komaraca.

foto: www.24sata.hr foto: www.24sata.hr

Larve komaraca biće suzbijane duž rečnih tokova i površina u blizini bara na mestima koja predstavljaju staništa komaraca.

Pošto se ovo prskanje obavlja ekološkim preparatom na bazi regulatora rasta koji je neškodljiv za vodenu faunu i ostale organizme, iz preduzeća "Sanit" koje radi ovaj posao obaveštavaju da nisu potrebne posebne mere predostrožnosti.

U slučaju ekstremno nepovoljnih vremenskih prilika tretman se odlaže za prvi naredni dan kada vremenski uslovi pogoduju za izvođenje istog - kažu u "Sanitu".

Pozivaju građane da se za dodatne informacije u vezi sa ovim tretmanom mogu obratiti telefonom na broj 018-258-019 i 018-243-876.

Autor S. J. Južne vesti

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: