Zbog bačenog pikavca izgoreo čitav kamion

Regionalne vesti - Petak 14.08.2015 - 09:14

Kamion "Papir servisa" koji je prevozio staru hartiju, izgoreo je danas oko 14 časova na Bulevaru Cara Konstantina u Nišu.

Kamion prevozio stari papir. Foto: Thinkstock Kamion prevozio stari papir. Foto: Thinkstock

Vozilo je krenulo iz Jelašnice ka Nišu sa tovarom starog papira, kada je vozač u blizini zgrade Elektronske industrije zaustavio kamion dim jer je osetio dim u kabini. On je odmah pokušao da ugasi požar sa dva protivpožarna aparata koja je posedovao, ali to nije bilo dovoljno jer je vetar rasplamsao vatru.

U pomoć su mu svojim PP uređajima priskočili prodavci drva koji su se zatekli u blizini, ali i to nije bilo od pomoći jer je vatra jednostavno gutala bale stare hartije. Prema prvim informacijama, vatra je buknula u gornjem delu tovara papira pa postoji mogućnost da je požar izazvao pikavac koji je neki od vozača nemarno izbacio kroz prozor. Tačan uzrok, naravno, biće utvrđen tek po okončanju policjskog uviđaja.

- Krenuo sam prema Niškoj Banji kada sam video kamion koji je goreo u suprotnoj traci. Vozač je pokušavao da ga ugasi ali je bilo uzalud jer je vatra gorela sve jače, kaže jedan od vozača koji se zadesio na putu. Vatru su ugasili tek pripadnici vatrogasno spasilačke brigade MUP-a koji su po pozivu stigli na mesto događaja. Niška policija obavila je uviđaj.

Radio 021, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: