PUKOTINA u SNS monolitu

Seks i grad - Ponedeljak 08.08.2016 - 12:57

Prema sa više strana proverenim pričama, u do sada monolitnom gradskom odboru SNS-a u Vranju došlo je i do prvih pukotina.

Kud vodi ovaj put: Ispred postorija SNS-a, jednom FOTO OK Radio Kud vodi ovaj put: Ispred postorija SNS-a, jednom FOTO OK Radio

Verovali ili ne, kao i obično, glavni uzrok svih nevolja su žene.

Prema urbanoj legendi koja ovih dana punom parom kola gradom, devojka jednog od lidera vranjskog SNS-a malo se zanela, pa zastranila čak sa nekim dečkom iz Bujanovca, priča se sportistom.

Legenda dalje kaže sa naprednjak tu situaciju nije mogao da izdrži, pa je napravio ne mali incident - flašom je u kafiću napao suparnika, valjda u cilju uterivanja pameti.

Ništa to ne bi bilo sporno, deca se malo tukla, nego je u korist oštećenog Bujanovčanina skočio sin jednog od potpredsednika vranjskog SNS-a, pa se priča da je i on dobio flašom.

Incident sada već težak.

E sad, naprednjaci ne vole incidente, pa se priča da je vrh odbora naredio da se ovaj što mu se devojka zanela kazni tako što neće biti postavljen na mesto direktora u firmi u kojoj je planiran.

Kao, bruka SNS, koji mora da ima čiste kadrove.

I lepo, stranka koja drži do sebe i mora tako da radi - obraz stranke po svaku cenu mora ostati čist.

Opet, ovo je mali grad, i ugled se lako gubi, jer se sve zna, često i pre nego što se uopšte desi.

Znaju to i naprednjaci, i ne dozvoljavaju da im takve sitnice ruše imidž.

Ali, ovo prekardašilo.  Da li na pritisak iz Beograda, ili na pritisak „odozdo“, tek, SNS je na kraju ipak odučio da čovek koji je napao sina jednnog od potpredsednika odbora ne bude kažnjen, dakle, da mu se dozvoli da avanzuje na mesto direktora.

Hteli to naprednjaci ili ne, ova priča pukla je gradom, tek koliko da pokaže prve rupe u do sada monolitnoj SNS građevini u Vranju.

Kako to da neko ne sme ni da popije litar vina da ne naruši ugled stranke, a neko sme da se flašama razračunava i bije po kafana, i da mu se ništa ne desi?

Da li je to stranka nekom majka a nekom maćeha?

Šta će se dalje dešati ostaje da se vidi, ali, SNS, danas kada je na vlasti nije više onaj SNS koji je u opoziciji.

Što pre to razumeju, naprednjaci će pre biti na korist i sebi i građanima.

Obrnuto, ako ne shvate da više nisu u opoziciji i da ih sada prate i drugačija merila nego ranije, gubiće ubrzano ogromno poverenje naroda koje imaju.
 
Na njima je izbor - napred, kamo su se uputili, ili nazad, gde ne žele, ali sami sebe vuku.

Obe prethodne vlasti, i DS i prvi SNS, pale su zbog kafanskih tuča. Hoće li i ova doživeti istu sudbinu, ili će ipak uspeti da na vreme stane na loptu, da ne kažem baš flašu?

Saša Stojković  
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Seks i grad

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: