Zašto Dačić voli Vranje?

Seks i grad - Petak 07.03.2014 - 11:05

Iz aviona se moglo videti koliko Ivica Dačić, Premijer, voli Vranje, ovih dana, dok nas je pohodio.

Dačić, kad dođe dole Dačić, kad dođe dole

Za razliku, opet, od Aleka Vučića koji praktiično nikad, i kad je bio radikal, što se sada tako rado zaboravlja, nije dolazio u Vranje. 

No, vratimo se Dačiću, glavnom krivcu što Alek nije još uvek u opoziciji, pod ruku sa Tomom, Tabakovićkom i inima.

Da ga on nije uveo u vladu, ne bi gledali ovo što sad gledamo. Ali, uveo ga je, i tu više ni pevanje Mijacke ne pomaže: kajaće se dok je živ.

Ali, za sada, dobro se drži. U Vranju samo što nije zapevao u sportskoj Hali, kad je video onoliku gužvu.

Njegovim gorilama nije bilo do pevanja, pravili su oko njega neprobojan kordon, i sa novinarima se gurali kao da je Vidovdan 90.

Kako je SPS skupio onoliki narod, o tome neka misle njihovi politički neprijatelji, a za mene je zanimljiva činjenica da Dačić baš voli Vranje, voli ovde da dođe, da zapeva na Pržaru, da se obrati Vranjancima, da se lepo provede...

Zašto je tome tako?

Pa gde bi još mogao to po Srbiji da radi, ko je još lud da za Dačića zakupljuje (?) onoliku halu, još i da je napuni radosnim pristalicama?

Gde bi to još Dačić mogao da se tako ponaša, kao neprikosnoveni šef šefova? I to još bez Tomića, koji ga očigledno bojkotuje?

Sa druge strane, Veliki reformator kroz Vranje je samo protrčao, kao po običaju najavio bolje dane i otišao na svoju pravu destinaciju, u Leskovac.

Tamo je pred Leskovčanima, a ne pred radnicima Leskovca, održao miting, kako i dolikuje, a grad je, kažu, posle toga tri dana morao da se čisti.

I Dačić je posle Vranja otišao u Leskovac, al je miting držao u prostorijama stranke, za najodanije fanove.

I zato se jasno vidi zašto Dačić voli Vranje, a Alek ga zaobilazi u širokom luku.

Mi dođemo kao neki daleki, priglupi rođak, kod koga big bosovi kao Alek dolaze samo kad moraju, ili da  pokupe sira i jaja do sledeće subote.

Oni manji bosovi kod priglupog rođaka dođu kad se vraćaju iz Grčke, pa ostanu nedelju dana. Mi ih za to vreme gostimo, zovemo im trubače, ranimo i pojimo, a oni, čim zamaknu Koridorom, zaborave da mi uopšte postojimo.

Ima li neke koristi od te ljubavi? Do sada je nije bilo, a za dalje ćemo da vidimo.

Opet, ne može se reći da Leskovac ćari što glasa najpre za DS, a sada za Vučića. I tamo i ovde ista priča - duplo golo.

U zaključku, može se reći da socjaliste u naprednjake treba pustiti da dovrše posao koji su započeli. Pa šta ako će onolike pare da košta da PPV postane premijer, a Premijernovi  PPV? Nema veze, naši smo si.

Neka ljudi lepo završe posao, pa ako posle još nešto ostane da se ruši, rasprodaje i uništava, da to sami mi sredimo, i da počnemo lepo od nule.

Kao nekad Poljska, Rusija, Nemačka, Austrija, kao sav normalan svet.

Saša Stojković

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Seks i grad

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: