Dres kod i ražnjići

Seks i grad - Utorak 22.07.2014 - 13:24

Vranje - Aca Vučić, nekadašnji PPV (Prvi potpredsednik Vlade) sada je postao PMS (premijer mekog srca).

Ražnjići opasni po funkciju Ražnjići opasni po funkciju

Ali, za neke je srca kamenoga. Eto, naredio da se smeni direktor „Laste“ jer je za dva dana pojeo 82.000 dinara po kafanama! Ima platu od 260.000 dinara, a potrošio gotovo pola miliona za tri meseca na provod po kafanama, pa ga odma nazvali ražnjić direktor.

I sad će narod da aplaudira PMS-u - ako si ga Aco smenio, tako i treba sa takvima. Hvala Bogu da je majka rodila junaka koji će stati na put potrošnji ražnjića zalivenih malim belim presečenim na pola.

A niko da se pita odakle taj ražnjićlija uopšte na direktorskom mestu. Pa doveo ga PMS i njegova SNS, nije pao sa Marsa.

Razumem da Aca ne može baš svakog svog da zna, al opet, nekako mi to ne miriše baš na ražnjiće.

A da je svaki ekces u SNS-u više pravilo nego izuzetak pokazala je i nedavna poseta ministra odbrane Bratislava Gašića Vranju.

Prvo, ministar je ovde došao kao nemački okupator - upao, odradio posao i otišao daleko u noć. Nikoga nije zvao, nikoga ništa pitao....

Al ajde, dali su pola para, mislim Vlada, pa je red da se malo i duvaju. Što su se toliko duvali, to je već pitanje ličnog vaspitanja.

Isto kao onaj ražnjićlija - da nije toliko jeo, još bi bio direktor.

Glavna fora nastupila je kada je ministar otišao u „Jumko“, gde Sneče nema mnogo volje da se preganja oko finesa tipa protokol i slično. Daj mi, majstore, da vidimo na čemu smo, pa ćemo lako.

A na čemu su, to smo svi mogli da vidimo.

Prvo Gašić - šta će ministar odbrane u „Jumku“? To niti je kasarna, niti proizvođač oružja, pa njegova najava oo redovnim platama i obezbeđenim kreditima deluje u najmanju ruku krajnje smešno i neduhovito.

Pa opet Gašić: iako je bio komplet u odelu, nekako mu to ne liči. Vreme kermičkih pločica u oblačenju davna je prošlost.

Ipak, šlag na torti bio je Goran Đorđević Đjoša kadar SNS-a, još jedan od onih iz priče o ražnjićima koji će jednom doći do Vučića, da se javno pokaje što ih zna.

Čovek je ministra dočekao neformalno, majca kratak rukav, farmerke, skrušena faca i pogled pun bogobojažljivosti uperen u daljinu i svetlu „Jumkovu“ budućnost.

Da se krstiš, održa im Sneče, na licu mesta, lekciju iz pristojnog izgleda!

No, da se vratimo PMS-u, Vučiću. Nemam ništa protiv čoveka, čak ga i podržavam pomalo, ali ovi njegovi, ova keramika, ražnjići, kratak rukav, to će mu doći glave.

Ali ako, jer je to sve njegov izum, njegov blizak prijatelj i saradnik, njegovo otkrovenje, ako hoćete.

I takvi će Vučića ponovo povući tamo gde je proveo političku karijeru do sada - na samom dnu srpske političke lestvice.

Nevolja je što premijer ima meko srce, pa ga narod, kao duševnog jednog čoveka, mnogo voli.

Što znači da će Vučić, pod teretom kratkih rukava i ražnjića, kada ga povuku ka dnu, da za sobom povuče još mnogo, mnogo toga.

I ostaje nam samo da se nadamo da u toj množini neće biti mesta baš za sve nas, za celu ovu smešnu zemlju.

Saša Stojković



 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Seks i grad

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: