Duša nam zna

Seks i grad - Petak 23.11.2012 - 10:45

Opet pucalo u parku, u najmirnijem i najbezbednijem gradu u Srbiji.

I nema, nema, pa plane neki auto, kućica, kafić...

I nema, nema, pa uhapse nekog „osumnjičenog“ i „počinioca“.

Al, jedan poziv menja sve, pa se posle osumnjičeni pretvara u heroja, policajci u progonitelje, a javnost u magarce.

Nema, nema, pa nekog smene u televiziji, pa prepoznaju lopova među demokratama, pa postave nekog svog, za koga su čuli samo Oni, te otac i majka dotičnog.

Ono, ako ćemo pošteno, nema para, nema poslova, nema nade, nema ideja, ali ima svega ostalog, pa ne vidim razlog da narod, koji je želeo promene, sada ima na šta da se žali.

Eto, na primer, ima te paljevine i pucnjave. U najbezbednijem gradu.

Pa ima tih koškanja sa južnosrpskim Albancima, ponovo i ponovo. Kome to nije poznato, taj je možda propustio da živi u ovoj zemlji prethodnih 20 godina.

Pa onda, ima afera - Igor Andonov, pa „Očistimo Srbiju“, pa Direkcija...

Sad, kad su sve sredili, kažu, sklanjaće stubiće u ulici Vula Antića. Neki njihov drugar  tamo drži kafanu, pa da mogu da se parkiraju. A možda i nije iz tog razloga, možda samo tako treba.

Sve u svemu, nema, nema, nema, pa malo i ima.

Ima gluposti, ima kadrovskih rešenja od kojih se diže kosa na glavi, ima jačanje međunacionalnih tenzija, još samo da počnu da prodaju benzin u flašama na ulicama, pa da slika bude kompletna.

E sad, što tolika malicioznost? Pa, kaže mi jedna drugarica, i to će proći. Da, kažem, samo, i život prolazi dok mi čekamo da ovo prođe.

A ovo nikako ne prolazi.
No, dobro, sami smo to tražili, sad nam ostaje samo da uživamo.

Za dušmane, dobro smo, a kako smo stvarno, duša nam zna.  

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Seks i grad

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: