Ej, komandante

Seks i grad - Ponedeljak 17.12.2012 - 13:52

Zoran Antić, gradonačelnik ovdašnji, ponovo je od danas na vojnoj vežbi.

Komandant Antić Komandant Antić

Pitam se samo da li će opet da Gradsko veće da vodi u uniformi. Lepo bi bilo, fino mu stoji, a i pesma kaže da žene mnogo vole oficire.

Antić je inače ušao u lokalnu istoriju kao gradonačelnik koji se najviše brine za nas, obične smrtnike.

U saopštenju koje je objavljeno na gradskom sajtu, sa svem što je bez č, ć, ž i slično, dakle sa te strane totalno antisrpsko, Antić pokazuje da su mu građani prva briga.

Kao komandant svih linija odbrane od nečastivih sila - snega, leda i druge ladnoće, Antić nam daje i savete - ne krećite na put, ne vozite ako su vam gume ćelave, i kao vrhunac (razbi)brige na kraju dolazi krucijalni savet - obucite odgovarajuću obuću.

Pa mi sa svem da smo maloumni, pa ne bi u sandalama, dakle u neodgovarajućoj obući, izašli na ovaj sneg.

Ali, važno, gradonačelnik brine.

Lepo bi bilo da gradonačelnik, u uniformi ili bez nje, počne da brine i o važnijim stvarima.

Na primer, to sa „Ditrom“. Čuje se da su radnice onemogućile toj firmi da uđe u zakupljene prostorije „Jumka“, i tako svojim telima sprečile dalji razvoj te investicije.

Golim grudima na bajonet, kao pribogu 1935., popodne.

I sad, ne bi bilo loše da gradonačelnik Antić lane koju o ovom slučaju. Nije to mala zajebancija, raskinut investiciioni ugovor vredan milione evra.

Pa da nam Antić sada kaže kako stoje stvari - da li gradom upravlja on kao komaandant, ili servirke u ulozi pobunjenika za radnička prava?

Jer, on je dovodio „Ditru“, sa njima se slikao, potpisao ugovor, i redno je bilo da makar simbolično stane u njihovu odbranu pred razgoropađenim servirkama.

A Zoki ništa, ni mukajet.

I sad, čini li mi se, ili iz daljine dopiru prvi taktovi slavne radnike himne „Sneg je opet, Snežana“.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Seks i grad

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: