Gonzijev DVOJNIK stiže u Sarajevo

Seks i grad - Nedelja 29.10.2017 - 14:04

Vranje – Američki kompozitor i saksofonista Džon Zorn nastupiće na ovogodišnjem sarajevskom Jazz festivalu.

Džon Zorn FOTO: Scott Irvin Džon Zorn FOTO: Scott Irvin

Budući da se radi o, na našim prostorima, ne previše poznatom muzičaru, ova vest ne bi zavređivala da se nađe na našem portalu, da Džon Zorn likom neodoljivo ne podseća na gradonačelnika Vranja, Slobodana Milenkovića.

Kažu da svako na svetu ima svog dvojnika; Milenkovićev živi u Njujorku i već decenijama se bavi muzikom.

Prema navodima sa Wikipedije, Džon Zorn američki je kompozitor, aranžer, producent, saksofonista i multi-instrumentalista sa velikim brojem albuma iza sebe na kojima nastupa kao izvođač, kompozitor i producent.

Ogledao se u različitim žanrovima, uključujući avangardni džez, rok, hardkor, metal, klecmer, filmsku muziku, ambijentalnu i improvizaciju.

Nakon što je prošle godine nastupio na Međunarodnom muzičkom festivalu Sarajevo Jazz Fest, Zorn će i ove godine na festivalu imati koncert, na kojem će svirati sa još 10 njujorških muzičara.

Da se zaista radi o neverovatnoj sličnosti, možete se uveriti na donjoj fotografiji, na kojoj se, jedan do drugoga, nalaze američki muzičar i gradonačelnik Vranja.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Seks i grad

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: