Kad Mire betonira

Seks i grad - Subota 14.04.2012 - 15:07

Nedelju za nama pokušao je da obeleži gradonačelnik Stojčić, ali mu to nije uspelo, pre svega zbog smene Velina Ilića, posle 25. godina na čelu „Alfe“.

Ali, ni Mire nije sedeo skrštenih ruku, nego je označio početak radova na izgradnji mosta na Lukovskoj reci. Sve je bilo i lepo i fino - dok su čelnici vranjskog DS-a govorili okupljenima da bez EU ne bi bilo ni ovolicnog mosta, dotle je Stojčić uzeo lopatu u ruke i svima pokazao bez koga i dalje nema prevođenja žednih preko vode.

Ali, to nije sve od Mirete. On je i najbolje plasirani vranjski kandidat za poslanika iz SPS-a. Kao zagovornik „južnjačkog lobija“, Mire tvrdi da će se zalagati da i jug Srbije dobije svog ministra.

 

Ako to Mire preporučuje sam sebe, slaba vajda. Naime, još nije ustanovljeno Ministarstvo za njegovu specijalnost - dugotrajnost u opstanku na vlasti po svaku cenu.   

 

Opet, pred kraj nedelje stiže i jedna političko zdravstvena informacija. Na Odeljenju za dijabetičare sve je veći broj pacijenata. Tako se samo poslednje nedelje tamo prijavilo čak 26 pacijenata.


Nekako se nameće zaključak da sve ovo ima veze sa predizbornom kampanjom. Dođe mu kao neka rekcija na te slatka obećanja i laži.

Sa svoje strane, država upozorava građane da se u opticaju nalaze falsifikovane novčanice od 2.000 dinara. Neko već mora da obavesti državu da narod odavno nije video ni hiljadarke, a kamo li ove novčanice od dve hiljade. Vojnički rečeno - i narod sitno broji.

  • Muke po "Čerencu" .mp3
  • O.K.Radio

    Vrati se na kategoriju Seks i grad

    Komentari

    Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

    Ostavite komentar:

    Ime:
    Email:
    Komentar: