Sakaš li seks?

Seks i grad - Utorak 11.12.2012 - 15:19

Znate ko je Mario Stoilkovski? Ništa, nemam ni ja pojma, samo sam od njega dobio mejl jasne sadržine - zdravo, sakaš seks?

Ilustracija Ilustracija

Sad, pošto ja ne poznajem Maria, mislim da je to neki cirkularni mejl, pa ko se zakači. Trebao sam da mu odgovorim da želim, čisto da vidim kako će se stvari dalje razvijati.

U praksi, ovo otvara ono krucijalno, najozbiljnije pitanje - želite li seks?

Na primer, ja prema tom pitanju imam polivalentan odnos. Naravno da ga želim, ali samo sa određenim, meni poznatim osobama.

E sad, seks sa nepoznatim ljudima nije mi baš omiljena disciplina, a posebno mrzim onaj seks koji se odvija sa za to nepredviđenim delovima tela, kao onaj poznat pod imenom „seks u zdrav mozak“ ili tako nekako.

A baš ono što ne voliš, to te stigne. Tako i mene, ni od koga prizivan, stiže ne bilo koji, nego baš taj, „u zdrav mozak“.

Eto, „Vuk“ škola zatvorena jer nije bilo grejanja. A gradonačelnik lepo kaže - nisam ja kriv, majke mi.

Kao, on platio naftu, a NIS (ah, ti Rusi) nisu je dovezli na vreme.

I sad, „Vuk“ prav, Zoran prav, Rusi nisu krivi, a moj zdrav mozak u velikoj, seksualnoj opasnosti.

Ili, Vojkan Ristić će biti imenovan za predsednika UO RTV Vranja. Ono, kakav Vojkan, takva televizija, pa takvo i imenovanje.

Ono što se svakako može podvesti pod „nesakani seks“ je tvrdnja da je Ristić nestranački kadar koga postavlja SNS.

Eto, ja se sećam, jednog 12. marta Ristić je otvoreno napao Pozorište zbog organizacije nekog dešavanja na taj dan, a pod geslom „pozorište slavi dan kada je streljan premijer Đinđić“.

Mnogi su tada verovali da je Ristić veći katolik od pape, a samo retki su  sumnjali da tu nisu česta posla. Kad ono, vidi vraga sa sedam binjišah, nestranački SNS.

Gde li bi mu bio kraj da je stranački?

Na kraju, i taj pokušaj paljenja Direkcije. Policija kaže, igrala se deca. Igrala su se tako deca i oko pozorišta, pa eno sad razvaline do neba štrče.

No, to je već klasičan seks oko zdravog mozga. I to pravo neželjeni.

I sad, na kraju, šta da pišem rečenom Mariu? Sakam seks, ili ne sakam?

Ili da sa seksom nastavim po starom, da ga mnogo volim i rado ga se sećam?  

Il pa samo da stavim kapu na glavu, mesto perzervativa?

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Seks i grad

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: