A život teče dalje

Seks i grad - Četvrtak 24.05.2012 - 00:34

Na primeru Vranja najbolje se vidi šta je narod hteo, zapravo koliko je znao za šta je na izborima glasao.

Nekako ispada da je trebalo kazniti ove koji su vladali, ali kao da nikome ni na kraj pameti nije imao ko će zapravo pobediti. 
 
Zato, svu odgovornost za sve što se dešava, i što će se tek dešavati, snosi zapravo on- njegovo veličanstvo BIRAČ.
 
Mada, ima tu i čudnih okolnosti. Prvo pobeda Tome Nikolića, pa neposredno zatim zemljotres, pa skok evra, onda jesenja kiša i hladnoća... Sve nam se čini da nesrećama u zemlji Srbiji nikad kraja.
 
A život ide dalje. Kad se prenemo iz kombinatorike ostaje nam da računamo koliko zarađujmo, ili ne daj Bože, dugujemo, jer evro skače li skače, ko Segej Bubka. 
 
Ništa, to je naša realnost, mada je zbilja da i Kosovo izgleda više nije najskuplja srpska reč. Sada je to kohabitacija, oigledno praćena  ovolikom cenom evropske valute.
 
 Ali, život i dalje ide dalje. Evo "Jumko" dobio od države čak sedam  miliona evra za energetsku efikasnost. 
 
Time bi se stvari dovele u red a i stvorile dobre osnove za prekompoziciju poslovanja, ali i povećanje plata upošljenih. 
 
Lično bih bio sklon da verujem da od katanca nema veće efikasnosti, ali pošto je dosta ljudi iz grada tamo angažovano, dopuštam da se zbog prekompozicije čuju i drugačiji tonovi od sadašnjih.
 
A život i dalje, tvrdoglavno, ide dalje. Doneta je i odluka da pokloni koje će ubuduće funkcioneri darovati svojim gostima ne mogu prelaziti vrednost veću od 2.000 dinara. 
 
To bi trebalo da u nekom vidu poštedi sve nas izdataka. Lepo, samo, pitam se, koliki li je limit kad neko nešto oće da pokloni našim funkcionerima? 
 
Mene lično i ne zanima mnogo koliko je nekome čega dato, dok me stvarno interesuje koliko ja treba u nekoj situaciji da dam.
 
Ali, život, gle čuda, ide dalje. Najveći srpski proizvođač grejnih tela „Alfa plam“ beleži u ovom kvartalu pad svih pokazatelja u proizvodnji, sem produktivnosti u radu. 
 

Ko razume shvatiće da sve što je do radnika je na nivou ali ostalo škripi. Pa posle im ne valja Velin Ilić.  

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Seks i grad

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: