Dace i Toce

Seks i grad - Četvrtak 06.12.2012 - 12:39

U petak u Vranje, po jubilarni prvi put, dolazi drug Toma, pronosi se gradom ne bez ponosa.

A ovako je nekada bilo: Nikolić u Vranju, pre nego što je postao predsednik A ovako je nekada bilo: Nikolić u Vranju, pre nego što je postao predsednik

Nije to mala zajebancija, drug Predsednik dolazi na jug Srbije, prvi put za svoga zemana. 

 
I prvi put van Beogradskog pašaluka, reklo bi se. Čime li je Vranje tu radost zaslužilo? 
 
Ničim, ako se zna povod dolaska novog nam predsednika u najtamniji vilajet ove banana - republike. 
 
Tomislav Nikolić naime dolazi, doduše u svojstvu predsednika, u posetu jednoj privatnoj firmi, a ta poseta sada se diže na nivo malne pa međudržavne saradnje. 
 
Pogodili ste, Toma Šumadinac dolazi u posetu "Simpu", i tim povodom će čak i naturalizovani Beograđanin Dragomir Tomić da se spusti "dole", među ljude. 
 
Teško mi je da zamislim komplikovaniju situaciju. Naime, ako je Toma predsednik, on valjda dolazi u posetu Vranju, pa da mu se organizuje onda doček, sa sve pionirima, crvenim maramama, degustatorima "Tomovače", potpisnicima peticije za izgon mafijaša iz SNS-a... 
 
Ako pak Master Toma stiže u privatnu posetu privatnoj kompaniji, onda tako i da se radi - oni njemu sofu i kanabe, on njima "Tomovaču" od 7 deci i džem od jabuke, i da se vidimo pred izbore. 
 
Ali, ne. Nikolić je predsednik, a "Simpo" je u ovom slučaju valjda država, sa predsednikom Tomićem na čelu. 
 
Pa će dva predsednika da pred narodom obnaroduju svoju ljubav i dugo skrivanu vezu, izljubiće se u bijela lica, i svima ima da je jasno - okoštale strukture prastare stvarnosti ponovo su se prepoznale, i ponovo jašu zajedno. 
 
Kome to liči na paradu, ima pravo da se raduje. Kome oni liče na jahače apokalipse, neka krije suze. 
 
Ima toga, izgleda, još. 
OK RADIO

Vrati se na kategoriju Seks i grad

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: