Himna RECKU: Za fudbal TATKO

Seks i grad - Ponedeljak 04.12.2017 - 11:54

Nakon što su fudbaleri Dinama iz Vranja ostvarili najveći uspeh u istoriji kluba i osvojili titulu jesenjeg prvaka Prve lige Srbije, vatreni navijači kluba su na društvenim mrežama objavili stihovanu odu treneru „žutih“, Draganu Antiću Recku.

Recko Dinamo vodi ka eliti FOTO: Printscreen Recko Dinamo vodi ka eliti FOTO: Printscreen

Dan posle utakmice u Vranju u kojoj su fudbaleri vranjskog Dinama savladali ekipu Radničkog iz Kragujevca i time „overili“ šampionsku titulu u polusezoni, na Fejsbuku je osvanula pesma u kojoj se veliča učinak šefa stručnog štaba kluba Dragana Antića Recka.
 
Pesma je obnarodovana u atmosferi euforije i slavlja vranjskih navijača koje je počelo na tribinama stadiona, a nastavilo se ulicama grada i po kafanama.

Stihove je na Fejsbuk stranicu Dragana Antića postavio Miroslav Veličković, a pesma bez naslova je potpisana sa „seoski pesnik“.

Za čitaoce portala OK Radija, pesmu prenosimo u celini.


Govorili su mu Ništa od tebe neće biti,
a on Dinamo vodi ka eliti.
Govorili su mu Ćelavi beži iz Vranja,
a sada mu se cela Srbija klanja.
Govorili su mu Ti s fudbalom nemaš veze blage,
a sad Bravo Antiću, skandiraju iz sve snage.
I najveći kritičari shvatili su za vreme kratko,
da je Dragan u Vranje za fudbal tatko.

Seoski pesnik

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Seks i grad

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: