Kad Šulad marširaju

Seks i grad - Subota 14.04.2012 - 13:32

 Političari su baš bili vredni ove nedelje. Nije ni čudo, izbori su pred vratima. Eti, primera radi, na konvenciji URS-a govornici nisu štedeli vlast (ko da i sami ne pripadaju istoj toj vlasti) tvrdeći da je Beograd gluv za probleme ostatka Srbije i da postoji zid između vlasti i naroda. I bez njih smo već toliko politički zreli da kapiramo da oni koji preskoče zid cenzusa po pravilu ogluve za sve ostalo.

A ovih dana baš se zahuktalo, toliko da je i znameniti Šule, poznatiji kao zet Miroslava Ilića, a koji se odaziva na ime Dragan, posetio Vranje. Tamo, ubeđuju nas, ugovoren novi posao za Vojsku vredan 300 miliona dinara. U „Jumku“ obećali - u specijalne uniforme ugradićemo sve svoje kvalitete i potencijale. Zaposleni se pak nadaju da će za posao dobiti plate i da Vojska neće koristiti nikakve manevre za odlaganje isplate.  

A gde je kampanja, tu su i krave. Tadić i ekipa ih maze, a ovi naši ih dele. No, dok ćekaju da im stignu besplatne sortne junice, zainteresovani će moći i da se prijave za 100 košnica za pčelarstvo. Ovo svakako ohrabruje, pogotovo što se može tumačiti i kao očekivanje da će posle izbora i kod nas poteći med i mleko.

A u sred kampanje, pao se i Dan Roma. Mnogi tvrde da se samo na 8. april, njihov dan, setimo Roma i potrebe za uključivanjem ove manjine u sve oblasti života. Drugi pak tvrde da nijednog veselja nema bez angažovanja ove manjine, smatrajući da je za inkluziju i to sasvim dovoljno.   

O.K. Radio

Vrati se na kategoriju Seks i grad

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: