Najbolji javni naprednjak(inja)

Seks i grad - Ponedeljak 14.01.2013 - 01:28

Bojkot koji TV Vranje sprovodi prema svojim gledaocima i gradskim vlastima do sada nikada nije bio vidljiviji.

Ilustracija Ilustracija

Eto, nisu prenosili ovu Novu godinu? Možda crveni ne slave taj praznik?

Ostali narod slavio, i to pucajući. Udri, ko 99. Najtraumiraniji su kućni ljubimci. Moja Lajka se izvadi iz pameti. Šta ću sad, kad počne da liči na bacače petardi?

Ipak, utisak dana za mene je dolazak Ace Vučića na jug Srbije. Mislim, više to što nije svratio do Vranja. Šta, nije ovde imao posla, ili je Žaba u zatvoru, pa nema ko da ga dočeka?

E, sve im je Vučić rekao u brk - i da su usijane glave, i da im vreme ne ide na ruku kao 2001. godine, i da on to više neće trpeti.

Teške i hrabre reči - ako spomenik ostane i posle 17. januara tu gde jeste, neko bi Vučiću morao da skrene pažnju šta je ovde po jugu Srbije pričao.

Mislim, ako je ikome više važno ko šta priča u ovoj zemlji.

I dok se Aca rve sa mrskim ekstremistima i to baš na Srpsku novu, dotle se Vranje sprema za još jedan veliki praznik - 31. januar.

Eto, Antić je obećao da će Pozorište biti gotovo do 31. januara, a od svega je ostala samo lepa pričica. Evo, spreman sam da se kladim da Antić neće završiti pozorište ni za sve četiri godine svoga mandata!

Pa šta? Pa ništa, u ovom i ovakvom kulturnom miljeu, ovakvom ljudskom i kadrovskom milljeu, zaista ništa.

Nema pozorišta, al ćemo zato da dobijemo najboljeg javnog radnika. Sad, hoće li to biti neki novopečeni naprednjak(inja), ili će prevagnuti neki stameni socijalista?

E, to je već važno, samo što se nikoga ne tiče.

Osim onih što izmišljaju ovu i ovakvu stvarnost. Samo što se oni ne računaju.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Seks i grad

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: