NAJEZDA: Lovili zmiju USRED NOĆI

Seks i grad - Sreda 31.05.2017 - 08:55

Pripadnici Komunalne policije i udruženja „Poskok“ su u utorak uhvatili tokom večeri zmiju u dvorištu porodične kuće u ulici Vule Antića, u strogom centru grada.

Potraga uspešno završena po mraku FOTO: Amaterski snimak Potraga uspešno završena po mraku FOTO: Amaterski snimak

Tokom dana su eksperti za hvatanja gmizavaca imali pune ruke posla, a dojavu za pojavu zmije u ulici Vule Antića su dobili u sumrak.

- Došli smo na lice mesta oko 20 časova uveče, već po mraku i odmah smo se dali na posao.

Morali smo da instaliramo dodatnu sijalicu u dvorištu, kako bi izvršili potragu.

Srećom, uz pomoć Komunalne policije, posao smo relativno brzo završili i uhvatili neotrovnu zmiju „ribaricu“, dužine oko jednog metra
– opisuje Vladica Stanković iz udruženja „Poskok“ iz Vladičinog Hana.

Prethodno, tokom dana, ista ekipa je u selu Korbevac uhvatila i dva smuka, koji su nađeni u buretu u jednom domaćinstvu.

- Kako su u dvorištu vršeni radovi, neko je blok za zidanje ubacio u bure, ne primetivši dva zmije obmotane u unutrašnjosti.

Tako obmotane smo ih i pronašli, a radi se o takozvanim „običnim smukovima“
– navodi Stanković.

Ovih toplih dana je pojava zmija redovna u našem kraju, pa je Vladica Stanković, u trenutku razgovora, imao već dve najavljene intervencije, jednu u Bunuševcu, a drugu u Vladičinom Hanu.

 


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Seks i grad

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: