Stana još nije umrla, a kad će, IMA KO ZNA

Seks i grad - Utorak 10.11.2015 - 10:49

Umrla baba Stana, tako bi mogao da glasi još jedan naslov iz Vranja koji bi svakako privukao pažnju beogradske javnosti.

Baba Stana pred seks Baba Stana pred seks

Da, to je ona Stana koja je, spremajući mandžu svojoj unuci i sama ostala trudna, iz vesti Kurira od pre neki dan.

Možda seljaci i govore za neki lek da je mandža, ne znam, sa njima se viđam samo na pijaci, ali ova priča toliko neverovatno zvuči svakom ko je pročita, da je jasno da Vranjanac neki to nije mogao da napiše.

Dopisnik Kurira, Politike i raznih drugih medija iz Vranja živi i radi u Leskovcu, a veoma je zanimljivo da nikada takve gluposti ne plasira za Leskovac, nego uvek za Vranje.

Pa tako Vranje u beogradskim medijima, a pre svega „medijima“ liči na neku selendru gde  babe i unuke zajedno prave bahanalije noću, kao neke zle veštice.

Opet, tu su i njihovi muškarci, koji su, kaže „pisac“, povremeno noću „gubili razum“. Možda se po Leskovac seks zove gubljenje razuma, ovde nisam čuo, čak i među najruralnijim stanovništvom, da je nešto tako u upotebi.

Dobro je što dotični „izveštač“ nije osmislio naslov tipa „Baba Stana jebala unuku, pa obe zatrudnele“. U selima je i tako nešto moguće, u ovoj i ovakvoj Srbiji.

A kakva nam je Srbija, svaki dan može da se vidi uživo, ne samo na televiziji. Vodi je jedan paranoičan čovek, koga svi i uvek napadaju, a prate ga razni sumnjivi tiipovi, posednici lažnih diploma, lažnog morala i lažnih kvaliteta.

U toj i takvoj Srbiji i babe  ostaju trudne, i  Vranjanci su vračevi koji od kestena prave nekakve mandže, a Kurir su novine.

I sad mi šta da radimo? Da se bavimmo oplatolom, pozorištem, ili da zdravim seksom povećavamo natalitet?

Mislim, najbolje je da ubijemo babu. Tada bi lažljivi Leskvčanin imao novu temu - baba  poludela od seksa, pa umrla od zadovoljstva.

Ma koliko da je glupa, ova bi priča bar nekako mirisala na istinu.

Ovako, sve je laž, sve  je pusta laž, svaka tvoja reč...

Saša Stojković  
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Seks i grad

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: