Velečasni BETMEN po prvi put među Vranjancima

Seks i grad - Četvrtak 23.06.2016 - 16:53

Vranje je blagoizvoleo svojim prisustvom udostojiti tehnički ministar Vlade Srbije, šef Pokreta socijalista i nosilac inih titula, velečasni Aleksandar Aca Vulin.

Vulin prilikom jedne posete Vranju FOTO Vulin prilikom jedne posete Vranju FOTO

Ovoga puta, on nije posetio svog omiljenog vranjskog drugara, kako bi se po slici moglo zaključiti, nego ne nešto sasvim drugo bilo u pitanju.

 

Korejci, doskora azijska sirotinja, poklonili ovdašnjem Zdravstvenom centru neki auto, pa ministar u tehničkom mandatu bio da prisustvuje svečanosti.

I niko nije objasnio šta bivši ministar za rad ima sa zdravstvom, ali nije ni važno - Aca je bio tu.

I ne samo to, nego je Aca, koga zovu Aca da ga ne bi zvali Alek, kao Vučića, blagoizvoleo je posetiti i gradonačelnika Milenkovića, a sastanku je bio nazočan i lokalni ministar zdravlja čika Mice Stanković.

Sad, Milenkoviću je to posao da prima zvanice, al šta će tu Stanković, koji se bavi zdravstvom? Mislim, jednome tu nije bilo mesto, il Micetu il Aci.

Ono što mene ovom prilikom intrigrira je činjenica da je Vulin, bivši julovac, a sada, priča se, vlasnik vile na Dedinju vredne šest miliona evra, nosilac crne uniforme i osvedočeni croatomrzac, prvi put zvanično posetio Vranje.

O da, bivao je on ovde sigurno jednom mesečno, što zbog migranata što da prati šta strani majstori poklanjaju ovdašnjem življu, ali nikada zvanično nije ušao u zdanje u Kralja Milana.

To li znači da su Vranjanci bili druga liga ljudi dok su ovde socijalisti bili na vlasti, pa nisu zasluživali da Vulin sretne i našeg gradonačelnika, ma ko on bio, ma kako se zvao i ma kome pripadao?

Sad li smo, sa SNS-om, bolji i pametniji grad, kad smo tek sada zaslužili da nas lično i zvanično obiđe i velečasni Vulin?

Fotke koje dolaze iz gradske uprave pokazuju da je Vulin promenio imidž, i više nije Betmen, ko doskora.

To opet može da znači samo jedno - nije se promenilo Vranje, nego lično Vulin, te je posle četiri godine udostojio naš grad zvanične posete.

Opet, prošle godine ovde su prošle stotine hiljada migranata, a Vulina, ovdašnju verziju Betmena, ni od korova. Sad, kad je sve stalo, betmobil se konačno parkirao i ispred naše skupštine.

Opet, za očekivati je da je Betmen sa sobom doneo i neke darove, u vidu para za onemoćalu lokalnu samoupravu, koja, zato što nije bila naprednjačka, žutu banku iz Beograda nije videla četiri godine.

Ali, jok, Betmen došao praznih ruku, daj Bože da još lokalcima nije zavrtao uši.

Predlažem gospodinu Milenkoviću da u narednim danima osmisli cenovnik - ko iz Beograda oće sa njim da se slika, pare na sunce, pa fotka (selfi se posebno plaća).
 
Ovo, naravno, ne bi važilo za Vulina. Ko sme da se zakači sa Betmenom, a da je pri zdravoj pameti?

Saša Stojković  
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Seks i grad

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: