Žirafe ante portas

Seks i grad - Četvrtak 19.04.2012 - 11:17

Kako se izbori bliže, tako je ponuda partija sve veća. Ko šta voli, od zejtina do slonova i žirafa

 Za izbore u Vranjskoj Banji prihvaćena je i lista Palmine Jedinstvene Srbije. To je prvi put da se Palma negde na jugu Srbije samostalno kandiduje. Zato se slobodno može reći - Palma ANTE PORTAS. Šteta jedino što je ovaj Hanibal srpske politike, žirafe i slonove podelio od Jagodine do Loznice, pa će biti prinuđen da se ovde osloni samo na primate. Možda i bolje prođe, ko zna. 

                                                               
Ostalo je još dva dana punoletnima za uvid u biračke spiskove a još oko pola meseca do izbora. Posle toga, ostaje im samo četiri godine u kojima će moći da razmišljaju o tome jesu li ili nisu doprineli onom što ih je snašlo. I da smišljaju plan kako da se ne zajebu naredni put. Ovoga puta, čini se, svakako oće, pa bilo za koga da glasaju. 
 
Onomad, pred Uskrs, Denzi i Denzići u centru grada delili farbu za jaja i svoje flajere. Za boju i nije čudo jer, svima koji siđu sa vlasti, ostane kolora čak i na obrazu. Ali pošto nije bilo gratis sličica, maštovitijima je ostalo da upotrebe dotične flajere. I na njima je sve kao iz bajke.        
   
Opet, performans DSS-a u centru grada privukao je sasvim malo pažnje javnosti. A šteta, baš je bilo zanimljivo. Izneli šećer, zejtin, kafu, pa stavili na rafove, sa uporednim cenama iz 2008. godine i danas. Zvera narod, ne može da veruje. Čudo da im neko nije prišao i pitao da im to malo provijanta proda za istaknute cene. Bar taj jedan da se ovajdi od DSS-a. 
 
OK RADIO

Vrati se na kategoriju Seks i grad

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: