Skrivaju istinu da bi je otkrili

Seks i grad - Utorak 21.10.2014 - 14:02

Vranje - Po logici stvari nemoguće je da čovek umre usled toga što mu nije ukazana lekarska pomoć, a da niko za to ne bude kriv.

Ilustracija - fotomontaža Ilustracija - fotomontaža

Nemoguće je to čak i u Vranju, gde su svakakva čarobnjaštva moguća.

Pa zar ovde ne beše ubijeno, vrlo amaterskom akcijom čak tri lekara, nevino osmogodišnje dete?

Zar se u ovdašnjoj Bolnici nekoliko pacijenata nije ubilo?

Zar nije ovde zdravstvena nega na nanijižim granama u ovoj zemlji kojoj su grane, već odavno, do zemlje?

Pa zar sve ovo nije istina?

I sad šta, OK Radio ne izveštava kako treba, pogrešno li, lažno li, šta li?

Te mi poze i tog mi licemerja! Pa kažu doktori, školovani ljudi: „Pisanje OK Radija je u mnogo čemu neistina, ali nećemo otkrivati istinu u cilju dalje istrage“.

Dakle, oblatiti OK Radio po svaku cenu. Šizofreno, doduše - ovde se istina otkriva tako što se ne saopštava! Te mi poze i tog mi licemerja.

Pa se u komentarima javi nekakva Placebo doktorka, koja pak ne može da ima normalan odnos sa pacijentima od pisanja OK Radija. Bože gospode!

To ispada da svi njeni pacijenti u rukama nose tablet sa štampanim uputstvima naše kuće kako da kinje fine, stručne i mirne doktore.

Ovo je teško čak i zamisliti, čak i u nekakvoj inverzivnoj logici gde je sve suprotno od tačnog, gde se istina skriva da bi se otkrila, gde se lekari žrtvuju tako što ne rade i gde se pacijenti leče tako što umiru.

Ali, da se dalje ne bi pogađali, može da padne mali dogovor.

Pošto je izražena sumnja u objektivnost OK Radija, mi ćemo obelodaniti snimak građanke koja optužuje doktora, nekog tog, za nemarno ponašanje prema pacijentu zbog koga je pacijent preminuo.

A ZC lepo neka objavi snimak razgovora pacijenta i lekara na kome će se videti da ništa od onoga što pacijent  tvrdi nije istina.

Pa kad se uporede te dve tvrdnje, da se vidi istina.

Ali, i bez toga je jasno - OK Radio, što se vranjskog zdravstva tiče, ne treba ni da postoji.

Onda bi mirno mogli da sahrane sopstvene greške, bez prisustva javnosti, verovatno zadovoljni što su konačno sami, ostavljeni da na miru rade.

Saša Stojković

OK Radio

Vrati se na kategoriju Seks i grad

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: