Treći za preferans

Seks i grad - Ponedeljak 14.05.2012 - 12:02

Narod je tako hteo, i sad ih ima dvoje u vlasti. Opet, vlast ne bi bila vlast, bar u Srbiji, kad bi slušala narod. Ovako, traže trećeg za preferans.

Ko je prvi? Ko je prvi?
Demokrate baš pojačavaju polaznu osnovu za drugi krug izbora i ulazak u novu - staru koaliciju u lokalu. 
 
Verovatno se u tom cilju i dešava ovo podizanje temperature, kad mu vreme nije, od strane direktora „Novog doma“ i to u međustranačkom šou programu „Menjam ženu za sina“. 
 
Mislim da biračima ne preostaje ništa drugo do da se pitaju da li su gospoda demolkrtate još žuti, pre svega zbog toga što su motku koja im drži zastave baš obojili u braon. 
 
Dobro je da smo i među naprednjacima dobili poslanika u srpskoj Skupštini. 
 
Bilo je tu još obećanja, ali to sad, u časovima slavlja, i nije toliko bitno. Ipak, umesto pobedničkih truba, po gradu se čuju samo naprednjačke sirene. 
 
Sad se to zovu protesti zbog izborne krađe, a meni mnogo liči na onaj štrajk glađu. Isto pakovanje, samo druga sredstva prinude. Narod ih nekako neće u onoj meri u kojoj oni zamišljaju da ih narod hoće. 
 
Zato bi možda umesto protesta, i pored ljubičastih listića za drugi krug predsedničkih izbora, bilo dobro narodu deliti i naočare sa ružičastim staklima. Zlu ne trebalo.  
                                                          
Sociijalisti pa ispali ogromni kompjuterski stručnjaci. Pronašli baš oni softversku grešku koja im je omogućila da dobiju još jedan, ispostavlja se ključni mandat. 
 
E, sad, to mesto mogli su da dobiju samo na račun onih koji su umalo završili kao statistička greška na izborima. Opet, ti što su ostali bez mandata ništa se ne bune. Znaju dobro da socijalisti ne zaboravljaju na svoje, u dobru i zlu. 
 
Narod je tako hteo, i sad ih ima dvoje u vlasti. Opet, vlast ne bi bila vlast, bar u Srbiji, kad bi slušala narod. Ovako, traže trećeg za preferans. Pa što ima veze ako ne zna da igra? Naučiće, ima četiri godine vremena. 

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Seks i grad

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: