Zaustavljena UPORNA DIVLJA GRADNJA u VRTIĆU

Seks i grad - Subota 18.02.2017 - 09:14

Izgradnja garaža na delu dečijeg igrališta Predškolske ustanove „Naše dete“ prema ulici Rada Končara u Vranju, stopirana je zbog nepostojanja građevinske dozvole.

Vrtić nije dobio dozvolu za garaže. Foto: S.Tasić/OK Radio Vrtić nije dobio dozvolu za garaže. Foto: S.Tasić/OK Radio

Radovi su početi, urađena je razmera, razvučene trake upozorenja i otkopan po koji ašov zemlje, ali tu se stalo.



Vesna Terzić, direktorka PU „Naše dete“, zbog puta u inostranstvo nije bila dostupna za pojašnjenje potrebe za gradnjom garaža, ali u upravi ove ustanove kažu da su radovi morali da budu obustavljeni, jer vrtić nije dobio potrebnu dozvolu za tako nešto.



Boban Antanasijević, načelnik Sekretarijata za inspekcijske poslove, u Gradu kaže da je namera PU „Naše dete“ bila da izgradi garaže za svoje potrebe, i to bez odobrenja nadležnih.



- Nakon prijave da se počelo sa gradnjom i našeg izlaska na teren, 18. oktobra smo PU „Naše dete“ naložili da se radovi obustave i da se prostor vrati u prvobitno stanje.

 


To nije učinjeno, i 25. januara smo to isto opet naredili da urade.



Predmet je u izvršnom odeljenju, i ako od ponedeljka oni to ne urade, moraćemo sa „Vodovodom“ sami da izađemo na teren i taj prostor vratimo u prvobitno stanje - pojašnjava Antanasijević.

 


 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Seks i grad

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: