Afrička šljiva uspeva i u Vranju

U fokusu - Nedelja 06.04.2014 - 11:45

Vranje - Najnovije sredstvo za uspešniju potenciju, mnogoreklamirana „Afrička šljiva“ sve je prodavanije i u apotekama u Vranju.

Lek Lek

Stefan Andrejević,  farmaceutski tehničar  u jednoj od vranjskih apoteka,  kaže da se radi o dijetetskom  suplementu koji se koristi jednom dnevno u kapsulama, regulišući u isto vreme funkciju prostate i potenciju kod muškaraca.

- Pošto se dosta reklamira prodaje se u izuzetno dobrim količinama. Za „Afričku šljivu“, mahom se raspituju penzioneri koji su i najčešće konzumenti -  kaže Andrejević.

Andrejević kaže da jedno pakovanje „Afričke šljive“ koje košta 875 dinara sadrži  deset kapsula za deset dana.

-  Penzioneri se za preparat bojažljivo raspituju  kada dođu u apoteku. Ne otkrivaju koji je razlog korišćenja.  

Kupuju „Afričku šljivu“ uz obrazloženje da im je potrebna, jer reguliše funkciju prostate a u stvari postoji i drugi razlog a to je da postigne i održi erekciju.

One koji koriste preparat savetujemo da ne preteruju, jer je jedna kapsula dnevno optimalna doza koju ne bi trebalo povećavati  –  kaže Andrejević.

Osim  “Afričke šljive” ništa manje interesovanje u ovdašnjim apotekama nije i za ostale proizvode za potenciju,  kojima je preplavljeno tržište, kažu farmaceuti.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju U fokusu

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: