ČITAV TIM tukao maloletnog sudiju!!!

U fokusu - Subota 26.09.2015 - 08:05

Vranje - Povodom prebijanja fudbalskog sudije Filipa Nikolića (18), na utakmici u selu Lopardince, njegovi drugovi pokrenuli su FB grupu “Beli anđeo” i akciju “Drug nije meta - stop nasilju”.

Sudija Nikolić se oporavlja od napada Sudija Nikolić se oporavlja od napada

Ovaj težak incident dogodio se na fudbalskoj utakmici u Lopardincu između ekipa Trešnjevka i Levosoje.

Prema rečima očevidaca, pri rezultatu 1:0 za gostujuću ekipu Levosoja, kada je sudija signalizirao ofsajd u kome su se našli fudbaleri domaće  Trešnjevke, pojedinci iz te ekipe nasrnuli su na sudiju Nikolića.

- Filipa je prvo tukao predstavnik domaće ekipe od 56 godina, pa onda i igrači tog kluba, bez ikakvog razloga.

Ovaj “predstavnik” udario je Filipa u potiljak, što je bio znak da nasrnu i ostali, i udaraju ga po licu i direktno u bugrege.

Na kraju je na Filipa naleteo i golman, preteći da će tuču nastaviti i kod kuće ili škole - priča jedan od Filiipovih prijatelja.

Za Filipovu generaciju u toku su proslave punoletstva, i ovih dana bilo je već četvrto slavlje kome Nikolić nije prisustvovao, jer se oporavlja.   

Da bi ukazali na sveprisutnije nasilje, njegovi drugovi su pokrenuli FB  stranicu pod nazivom “Beli Anđeo”.

- Pozivamo sve naše vršnjake da nam se pridruže, jave i komentarišu, kako bismo makar na taj način dali podršku našem drugu Filipu, da se oporavi i istraje u borbi protiv nasilnika, jer je očigledno da ih ima svuda - kaže B. A., jedan od Filipovih prijatelja.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju U fokusu

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: