I Vranje ima auto - kamp za ponos

U fokusu - Ponedeljak 24.11.2014 - 11:53

Od ovog leta u svim kamping kartama sveta upisan je Auto kamping „Enigma“ iz Kupininca kod Vranja, o kome javnost na jugu Srbije malo ili ništa zna.

Auto kamp Enigma Auto kamp Enigma

„Enigma“ je član Kamping asocijacije Srbije (KAS), a na osnovu dosadašnjih rezultata, sajt „Srbija za tebe“ svrstao ga je u red 20 onih koji se preporučuju domaćim i stranim kamperima.

- Mi smo ispoštovali sva pravila koja jedan kamping treba da ponudi posetiocima.

Uz  to, ponudu smo obogatili našim lokalnim sadržajima, običajima i kuhinjom, tako da smo za relativno kratko vreme ovde doveli veliki vroj domaći i stranih kampera – priča vlasnik Marko Stevanović.

On kaže da su prošlog leta u Kupinincu boravilu gosti iz SAD, Kanade, Australije, Brazila, Perua, Rusije, Turske, Velike Britanije, Nemačke, Švajcarske, Francuske, Italije, Španije, Belgije, Holandije, Danske,Švedske, Finske, Češke i svih zemalja iz bivše Jugoslavije.

- Ja i brat Nikola (28) prihvatili smo se ovog izazova, u kome posao traje svih 24 sata. Za cenu manju od uobičajene, mi gostima najčešće pružamo znatno više od standarda, zbog čega su „Enigma“, Kupinince i Vranje, brzo dospeli na brojne kamperske mreže širom sveta – priča Nikola.

Zanimljiv je i podatak da Vranje ima verovatno najveću boravišnu taksu u Srbiji. Dok je taksa na Vlasini 60 dinara dnevno, Beogradu 100, Parizu pola evra, a Vranju  120 dinara.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju U fokusu

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: