Kim Kardašijan, čobanica mlada

U fokusu - Četvrtak 17.09.2015 - 12:10

Muzika iz Vranja, inače proglašena za nematerijalnu kulturnu baštinu, ovih dana potresla je i Njujork, i to na više načina.

Pesma iz Vranja oduševila i Kim FOTO santabanta.com Pesma iz Vranja oduševila i Kim FOTO santabanta.com

Pesma „Kude si bilo, jare moje“ odjeknula je na „Njujorškoj nedelji mode“, u času kada je modna kuća "Živanši" predstavila modele za leto, inspirisane umetnošću najvažnije srpske konceptualne umetnice Marine Abramović.

Uz „Jare moje“ prošetale su se Džoan Smols i Kendal Džener, u kolekciji koju je osmislio direktor „Živanšija“ Rikardo Tiši.

U stihovima na čistom vranjskom, sa primesama planinskog šopskog,"Koj te čuva, jare moje? Svi čobani, gazdo more, svi čobani, dušo more, svi čobani planinari", u publici su uživali Džulija Roberts, Stiven i Liv Tajler, Uma Turman, Debi Hari, Kortni Lav, Niki Minaž, Kim Kardašijan, Kanje Vest i mnogi drugi.

Kako pišu mediji, cela priča se najviše dopala starleti Kim Kardašijan, pa je onda Tiši organizovao večeru na kojoj je Kim srela Marrinu. Ima i slefi, sve kako spada.

Tako je „Jare moje“ zapalilo Ameriku, samo retko ko ovde da se seća rečene pesme. Šta da se radi, niko nije prorok u svom dvorištu, pa neće to biti ni jadno jare.
 

Srbija danas, OK RADIO

Vrati se na kategoriju U fokusu

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: