LESKOVAČKA PANIKA: I policija ode u Vranje!

U fokusu - Petak 06.03.2015 - 09:11

Pokret Pravda i razvoj iz Leskovca ponovo je pokrenuo pitanje odnosa tog grada prema Vranju, ovoga puta tvrdeći da će se u Vranje preseliti i Policijska uprava Leskovac!

Čudo: Čika Mita u sred Leskovca! Čudo: Čika Mita u sred Leskovca!

- To bi bio još jedan veliki udarac za naš grad, jer je izvesno da će se izgubiti značajan broj radnih mesta plaćenih iz republičkog budžeta - ocenio je Ivković za Jugmediu.

On je kao još jedan primer zapostavljanja Leskovca od republičkih vlasti naveo saobraćajnu kontrolu autoputa koju do Grdelice drži niška, a od Grdelice vranjska policija.

On se za Jug mediu osvrnuo i na unutrašnju organizaciju Srpske pravoslavne crkve i zaključio da je nedopustivo to što Leskovac nije sedište eparhije koje imaju Niš i Vranje, „iako je Niška eparhija kojoj pripada po broju vernika i površini koju zauzima jedna od najglomaznijih u SPC“.

- Više puta sam tražio prijem kod gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića da razgovaramo o ovim problemima ali on nije našao za shodno da mi izađe u susret – zaključio je Ivković.

Kao i u ranijim izjavama na ovu temu, Ivković je ponovo apelovao na ljude koji trenutno vode Leskovac da se uključe u lobiranje kako bi zaštitili interese svog grada i sprečili njegovo dalje propadanje.
 

OK RADIO, Jugmedia

Vrati se na kategoriju U fokusu

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: