POBUNA penzionera protiv PUPS-a

U fokusu - Ponedeljak 01.08.2016 - 10:34

Desetak članova vranjskog Udruženja penzionera tvrde da Gradimir Jovanović, aktuelni zamenik predsednika lokalne Skupštine i predsednik GrO PUPS-a u Vranju, uzurpira prostorije Udruženja za potrebe svoje partije.

Jovanović sa svojim saborcima FOTO S. Tasić/OK Radio Jovanović sa svojim saborcima FOTO S. Tasić/OK Radio

Penzioner  S.R. navodi da njegove kolege iritira, kako kaže, okupacija prostorija Udruženja od strane PUPS-a u Lenjinovoj ulici u centru Vranja, jer su, “to  prostorije svih penzionera, a ne samo penzionera koji pripadaju ovoj partiji”.

Udruženje penzionera inače koristi prostorije za druženje i druge aktivnosti, za nijh ne plaća zakup, ali plaća sve tekuće troškove.

S.R. dodaje da PUPS koristi njihove prostoriji poslednjih nekoliko godina, a ne plaća kiriju, vodu i struju.

- Jovanović je došao u prostorije koje mu ne pripadaju, i u kojima ne bi trebalo da bude PUPS - poručuje S. R.

Sa druge strane, Gradimir Jovanović negira ovakve navode, uz obrazloženje da u Udruženje penzionera svraća povremeno.

- Svu poštu iz GO PUPS - a dobijam na kućnu adresu, i sa Glavnim odborom stranke komuniciram preko svoje kućne adrese.

Kao član Udruženja koji plaća članarinu svratim tamo povremeno.
 
PUPS je sastanke održavao kako kad, nekad i u Udruženju penzionera, a  nekada i u prostorijama SPS - a dok smo bili u koaliciji u prošlom mandatu.

Sa svojim saradnicima mogu da se vidim i dogovaram kako u Udruženju, tako i u kafani, jer ne želimo da upravo takvima koji vam se javljaju da dajemo povoda za ogovaranje i intrige
- kaže Jovanović.

Miroslava Trajković, predsednica Udruženja penzionera i potpredsednica PUPS-a, kaže da prostorije Udruženja pripadaju svim penzionerima, bez obzira da li su članovi neke ili nijedne stranke.

- U početku je tu bilo i nekih stranačkih obeležja PUPS-a, ali sada ne. Sve svoje sednice smo održavali u zgradi Komiteta - kaže Trajkovićeva.

Nezadovoljni članovi Udruženja penzionera najavlju da će nastaviti, kako kažu, borbu za ono što im pripada i što se grubo zloupotrebljava u političke svrhe.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju U fokusu

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: