Promene u RTV Bujanovac

U fokusu - Četvrtak 05.07.2012 - 09:09

Novi direktor Radio televizija Bujanovac je prosvetni radnik Abedin Raćipi, a novi glavni i odgovorni urednik dugogodišnji novinar Mukarem Ahmeti, potvrđeno je OK radiju u toj mrdiskoj kući.

Zgrada RTV BUjanovac Zgrada RTV BUjanovac
Na tim mestima do sada su bili kadrovi Pokreta za demokratsko progres (PDP) - profesor Sevdailj Hiseni i ekonomista Zijadin Rašiti.
 
- Nova kadrovska rešenja u RTV Bujanovac su dogovor albansko-srpske koalicije na vlasti koju čine Demokratska partija (DP) sa 12, GG "Stojanča Arsić" sa pet i koalicija srpskih partija "Za bolji Bujanovac" sa četiri mandata - kaže Nedžat Beljulji, potpredsednik DP.
 
Novi glavni i odgovorni urednik RTV Bujanovac Mukarem Ahmeti potvrdio je da se unutar tri redakcije neće ništa manjati jer za tako nešto, kako je rekao, apsolutno nema potrebe.
 
- U tri redakcije apsolutno nema potrebe bilo šta da manjamo. Na čelu albanske redakcije ostaće Nedžat Vehbiju, srpske Dušan Sikimić i romske Iljaz Kasumi -  potvrdio je Ahmeti.
 
Javno informativno preduzeće RTV Bujanovac ima 43 zaposlena radnika.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju U fokusu

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: