SOCIJALA: Evo kako štedi SNS

U fokusu - Četvrtak 08.09.2016 - 22:22

Najvažnija stvar koju je nova direktorka Centra za socijalni rad u Vranju Dragana Arsić (SNS) preduzela posle nedavnog preuzimanja dužnosti je renovinaranje sopstvene kancelarije i njeno pretvaranje u kabinet.

CZSR ima višemesečna dugovanja prema najsiromašnijima FOTO S. Tasić/OK Radio CZSR ima višemesečna dugovanja prema najsiromašnijima FOTO S. Tasić/OK Radio

Prema izjavama u CZR, direktorka Arsić je na godišnjem odmoru (posle manje od mesec dana rada!), i nije odgovarala na pozive OK Radija.

 

Šef pravne službe u ovoj ustanovi Srboljub Tasić kaže da je sanacija direktorkine kancelarije bila neophodna, i da je iz Ministarstva rada nakon jednog od nadzora najavljeno i sređivanje celokupne zgrade.

- Kada je pre nešto više od mesec dana nova direktorka došla u CZR, konstatntovala je da je kancelarija dosta ruinirana, kao i da kod drugih kancelarija postoji potreba za renoviranjem.

U direktorkinoj kancelariji je postavljen novi laminat, jer je pre toga bio beton, a preko njega postavljen itison, okrečeni su zidovi, i popravljen krov iznad nje, koji je prokišnjavao
-  pojašnjava Tasić.

On dodaje i da ne zna o kojoj sumi je reč koja je potrošena za ove namene, ali navodi i da su za izvođenje ovih radova angažovani majstori iz GU Vranje, i da je CZR samo kupio materijal.

 

Tasić pojašnjava i da će u narednom periodu biti potrebno renoviranje celokupne zgrade, sa čime je, prema njegovim navodima, i nadležno ministarstvo saglasno.

 

    
 

Ovaj segment programa OK Radija podržan je od strane grada Vranja u okiru medijskog projekta "Informisanje građana u službi javnog interesa". Stavovi izneti u prilogu ne odražavaju nužno stav grada Vranja.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju U fokusu

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: